Onze omgeving

In Twente heerst rust. Dat zie je aan de mensen, dat proef je in het eten en dat voel je tijdens een wandeling door het bijzondere coulisselandschap. Twente is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de vele rijkdom die het te bieden heeft. Bossen met kabbelende beekjes en meanderende rivieren. Even met je voeten in het water. Of genieten van de uitzichten vanaf de heuvels. Heide met schapen, pittoreske dorpjes en een eeuwenoude watermolen. De Twentenaren zijn bourgondisch en gastvrij. Dat merk je in de gezellige restaurantjes en leuke theehuisjes of door een welgemeende begroeting, gewoon op straat of tijdens een wandeling door de rijke natuur. Het Twentse boerenland heeft veel te bieden. Pure producten, zo van het land… Krijgt u al zin?

Ontdek het Twentse gastheerschap. U kunt hier heerlijk dwalen en per auto, fiets, of te voet een heerlijke tocht maken en zo de prachtige natuur beleven. Maar buiten de prachtige natuur heeft Twente nog zoveel meer te bieden. Zo zijn er tal van dingen te doen en te ondernemen in de omgeving.

Wij helpen u graag op weg om onze omgeving te leren kennen en in uw hart te sluiten! Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met het VVV kantoor in Haaksbergen. Zij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste activiteiten voor uw groep.